image
image
A Csurgói Szív Egyesületről

``Bárhová is mész, teljes szívvel menj.``

A Csurgói Szív Egyesületünk 2013. június 14-én jött létre. Megalakulásunk célja, hogy ismeretterjesztő előadásokat, programokat szervezzünk az egészséges, preventív életmód fenntartására, valamint a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének és kezelési módjainak megismertetésére.
canvas

Részletesebb feladataink között szerepel

az egészségügyi felvilágosítás, ismeretterjesztés és szűrés. Éves programjaink között kiemelt helyet kapnak az egészséges, korszerű táplálkozást, valamint a fizikai aktívitást, célirányos mozgást bemutató és népszerűsítő programok is.

A testi egészség megőrzése mellett fokozott figyelmet fordítunk a pozitív hangulatú, a lelki egészséget építő és megőrző közösségi együttlétek szervezésére is.

Egészségügyi felvilágosítás

Egészségügyi szűrés

image
Céljaink megvalósítása érdekében

szorosan együtt működünk

a Magyar Szívegyesületek Országos Szövetségével, és a szövetség országszerte létrejött egyesületeivel. Kiemelt kapcsolatokat ápolunk a Nagyatádi, a Dombóvári valamint a Barcsi Szív Egyesületekkel.

Helyi viszonylatban, működési céljaink elérésében legfontosabb partnerünk a Csurgói Egészségfejlesztési Iroda. Szakképzett vezetőségi tagjaink felvilágosító és szűrő programokkal rendszeresen részt vesznek Csurgó Város és a Csurgói Járás településeinek rendezvényein.

Jelenleg az egyesületünknek 80 fő bejegyzett tagja van. Működésünk költségeit helyi és országos pályázatokból, valamint az éves tagdíjakból biztosítjuk.

Akikkel dolgozunk

Vezetőség

Vargáné Hegedűs Magdolna

Elnök

Balogh Veronika

Alelnök

Ihárosiné Talpas Hajnalka

Elnökségi tag

Kuti Dóra

Ellenőrző bizottság elnöke

Pádár Zsoltné

Ellenőrző bizottsági tag

 

Kissné Pável Ildikó

Ellenőrző bizottsági tag

Partnereink